Nieuws

Capaz Open 2022 Wognums kampioenschappen golf

Geschreven op

De allereerste editie Capaz open Wognums kampioenschappen golf is een feit! Wij zijn trots dat wij dit evenement mogen en kunnen sponsoren. Uiteraard speelde wij zelf ook mee en was een zeer geslaagde dag. Editie 2023 zullen wij dit evenement weer gaan organiseren met onze organisatoren Cees bakker en Piet Borst van de Westfriese golfclub Westwoud. Wanneer wij weer zover zijn, zullen wij dit op brede schaal kenbaar maken, zodat iederen kans heeft... Lees meer »

Capaz heeft geweldig nieuws!

Geschreven op

Capaz Lifestyle is een feit! En wel in het prachtige Woonstation, gevestigd in het voormalige, zeer karakteristieke stationsgebouw in Vogelenzang, nabij Haarlem. Voluit heten we Capaz Lifestyle interieurbouw •ontwerp • advies en zijn we een onderdeel van het vertrouwde Capaz in Wognum. Het Woonstation is een verrassend veelzijdige woonwinkel, met een heel eigen ambiance. We zitten hier samen met enkele andere bedrijven, die allemaal hun eigen specialisatie... Lees meer »

Decolegno in gesprek met Capaz

Geschreven op

Onlangs waren wij uitgenodigd door onze leverancier van decoratief plaatmateriaal Decolegno en tevens opdrachtgever voor hun beursstands, om een fotoshoot en filmpje te maken over hun prachtige producten en hebben wij daarnaast met Decolegno een superleuk gesprek mogen voeren. Benieuwd? Klik hier om het gehele item te lezen of bekijk hieronder de video! ! Lees meer »

Zwaan transport

Geschreven op

Zwaan transport Wognum rijdt met nieuwe Capaz trailer. Trots op onze partner! Lees meer »

Zuiderzeemuseum Enkhuizen

Geschreven op

Met gepaste trots vertellen wij u graag dat Capaz de tentoonstelling "kleren maken de vrouw" i.o.v. het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen gerealiseerd heeft. Lees meer »

Neem contact op